Cool Resepi Tauhu Sumbat Ayam 2022

Cool Resepi Tauhu Sumbat Ayam 2022. Minyak secukupnya utk goreng tauhu. Tauhu sumbat dan cara penyediaannya adalah daripada ilham yatiememories dan anda boleh dapatkan pelbagai resepi menarik dan sedap daripada blog tersebut.

Dari Dapur Ummu Resepi TAUHU SUMBAT ISI AYAM
Dari Dapur Ummu Resepi TAUHU SUMBAT ISI AYAM from alumu87.blogspot.com

Anak2 ramai.boleh jual 5 ketol rm4 😉. Jika berintikan isi udang atau daging, harganya juga agak mahal. 1 sudu makan tepung jagung (bancuh dengan sedikit air) sayur yang anda suka (jangan letakkan bayam atau kangkong kerana tidak sesuai) perasa dan garam.

Tumis Bawang Merah Dan Bawang Putih, Masukkan Isi Ayam Cincang Goreng Sampai Masak.

1/2 bungkus ayam kisar 1 bij. Tumiskan bawang putih sehingga garing. 18 ketul tauhu, belah dua, makan rebut2.

Tauhu Sumbat Dan Cara Penyediaannya Adalah Daripada Ilham Yatiememories Dan Anda Boleh Dapatkan Pelbagai Resepi Menarik Dan Sedap Daripada Blog Tersebut.

1 sudu makan tepung jagung (bancuh dengan sedikit air) sayur yang anda suka (jangan letakkan bayam atau kangkong kerana tidak sesuai) perasa dan garam. 1/2 bungkus ayam kisar 1 biji bawang besar (tumbuk) 3 ulas bawang putih (tumbuk) sedikit serbuk lada hitam n lada sulah daun sup n daun bawang (agak2 kau lah). Bagi anda yang menggemari hidangan ini, resipi perkongsian saudari rara zabidin ini boleh dicuba.

Resipi Cencaru Sumbat Sambal Berasap.

Tauhu potong bentuk x bahagian atas buang isi dalam dia. Terima kasih dan selamat mencuba. 12 cawan gula merah resepi.

Bahan Tauhu Sumbat Daging Ayam.

Tumis bawang merah dan putih sampai naik bau. Minyak secukupnya utk goreng tauhu. Resepi tauhu sumbat ayam menu enak buat semua resepi tauhu sumbat ayam.

Pedas Menyengat Memang Sedap August 13, 2022;

Ikut bahan yang ada kat rumah. Pas goreng tunggu sejuk n potong 2, kemudian. Kering dan isikan bahan bergedil yang dah siap digaulkan tadi.

Leave a Comment