Incredible Resepi Sayur Petola References

Incredible Resepi Sayur Petola References. Resepi sayur petola masak lemak hafizah yahya. Sebenarnya banyak jenis masak lemak putih macam ni, ada yang suka letak lada hitam,ada yg letak lengkuas.

Resepi Sup Petola dengan Fucuk Catatan Sue Izza
Resepi Sup Petola dengan Fucuk Catatan Sue Izza from myputeri21.blogspot.com

Nilai nutrisi untuk 1 hidangan didalam set makanan. Sayurnya boleh digantikan dengan timun, labu, bayam, sawi, keladi dan pelbagai jenis sayur lagi. Campurkan serbuk kunyit, ketumbar, jintan manis, garam atau perasa secukupnya.

Sayur Lemak Petola, Timun Dan Taugeh.

Dihidangkan sekali dengan daging goreng garam kunyit dan telur dadar. Kuantiti bergantung pada berapa banyak petola yang nak goreng. Resepi tumis petola 5 comments.

1 Kiub Pati Ikan Bilis.

Antara kebaikkan sayur petola ni adalah : 2) resepi sup sayur petola. Tim kami juga memiliki berbagai macam resepi untuk dicoba.

Teringat Lagi Masa Baru Baru Belajar, Saya Letak Asam Keping Di Dalamnya.

400 likes · 3 talking about this. Pecahkan telur kedalam kuah sayur dan biarkan mendidih seketika. Ketika memasak perlu diperhatikan persiapan bahan.

Resepi Ini Diambil Dengan Kebenaran Dari Buku Koleksi 100 Resepi Pilihan.

Salam pengunjung, jumpa lagi di website resepi kami, apabila kamu sedang mencari resepi sayur goreng petola dan carrot telur yang mudah ? Campurkan semua bahan termasuk petola dan gaul sehingga sebati. Sayur petola amat baik bagi kesihatan anda, ia dipercaya dapat menyejukkan badan anda terutama ketika cuaca panas.

Tetapi Lagi Sedap Letak Lengkuas Dan Isi Ikan.

Tepat sekali, kami punya resepi 🥒sayur bening petola yang mantab untuk anda di sini. Resepi cikgu ani tumis air petola from resepicikguani.blogspot.com. Dengan menggunakan perkhidmatan kami, anda setuju dengan dasar kuki dan terma perkhidmatan kami.

Leave a Comment